Naša Facebook stran

 

 

Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje je invalidska, prostovoljna, neprofitna in humanitarna organizacija, ki na lokalni ravni deluje že 22 let.

 

Cilj društva je pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim osebam, ki so zboleli za cerebralno paralizo in drugimi oblikam invalidnosti. Sonček Posavje skrbi za integracijo oseb s cerebralno paralizo in drugimi invalidnostmi v življenje širše družbene skupnosti in zagotavljanje enakih možnosti, kot jih imajo druge osebe na vseh življenjskih področjih in v vseh obdobjih življenja. Sonček deluje za izboljšanje kakovost življenja oseb s cerebralno paralizo in drugimi oblikami invalidnosti in jih pripravlja na čim bolj neodvisno in samostojno življenje.


Društvo organizira zdravstveno terapevtske kolonije, delavnice, pustno rajanje, prihod Dedka Mraza, razne dogodke kot so smučanje, sankanje z motornimi sanmi, vožnja s štirikolesnikom, kočijo, potapljanje otrok, bowlling in druge dogodke.


Člani društva so invalidi s cerebralno paralizo in drugimi oblikami invalidnosti, njihovi starši, skrbniki in sorojenci. Sodelujejo z drugimi društvi in ustanovami.

 

Društvo deluje na področju zdravstva in zdravja, socialnega varstva, socialne dejavnosti, humanitarne dejavnosti, izobraževanja in usposabljanja, športa in rekreacije, medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva

 


Kontaktni podatki:

 

Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Ulica mladinskih del. Brigad 18
8273 Leskovec pri Krškem

 

Kontaktna oseba: Nataša Solomun
Telefon: 041/ 859 910
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran društva

 

Facebook stran društva

 

 

                                                   Samostojna kolonija pri Zevniku Čatež

 

                                                  Samostojna kolonija pri Zevniku Čatež

 

 

                                                   Samostojna kolonija pri Zevniku Čatež

 

                                                                          Potapljanje

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice