Naša Facebook stran

 

 

Društvo za spodbujanje socialne vključenosti Tudi jaz je nepridobitno, prostovoljno in samostojno združenje, ustanovljeno v letu 2012 z namenom nudenja podpore osebam s spektroavtistično motnjo (SAM), njihovim družinam, in strokovnim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo s posamezniki s to motnjo, spodbujanja socialne vključenosti in razvijanja kompetenc za samostojno življenje otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami ter drugih skupin, ki se soočajo s socialno izključenostjo.


Društvo Tudi jaz svojo pozornost usmerja v razvijanje posameznikovih potencialov in želi s svojimi programi in storitvami prispevati k iskanju možnosti za večjo zaposljivost in aktivno družbeno participacijo.

 

Izvajajo delavnice socialnih spretnosti in veščin komunikacije in delavnice spretnosti samostojnega življenja za otroke, mladostnike in mlajše odrasle s spektroavtistično motnjo. Organizirajo srečanja podporne skupine za starše in predavanja. Z izobraževanji na temo avtističnega spektra želi društvo Tudi jaz prispevati k večji splošni ozaveščenosti o motnji in k izpopolnjevanju kompetenc strokovnih delavcev.
Društvo Tudi jaz je aktivna članica Zveze nevladnih organizacij za avtizem Slovenije in se povezujejo z drugimi društvi, ki delujejo v okviru Zveze.

 

Društvo Tudi jaz deluje na področju zdravstva in zdravja, socialnega varstva, socialne dejavnosti, humanitarne dejavnosti, izobraževanja in usposabljanja, raziskovanja, prava in zagovorništva, človekovih pravic, mladine, prostovoljstva, mednarodnega sodelovanja in povezovanja.

 

Kontaktni podatki:

 

Društvo za spodbujanje socialne vključenosti Tudi jaz
Šedem 42
8281 Senovo

 

Kontaktna oseba: Janja Kranjc
Telefon: 041 945 937
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Facebook stran društva

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice