Naša Facebook stran

 

Športna zveza Krško združuje in zastopa interese samostojnih športnih društev v občini Krško. Nudi strokovno podporo članicam kot organizacijam, športnikom, športnim delavcem pa tudi vsem občinskim organizacijam, ki delujejo na področju športa.

 

Zveza še posebej budno spremlja razvoj športa v občini Krško in z lansiranjem projekta »Krško - občina športnih priložnosti« poskuša še bolj razvijati šport v občini, aktivirati čim več udeležencev športa, doprinesti h kontinuiteti sofinanciranju športnih dejavnosti ter okrepiti možnosti za izvajanje vrhunskega športa in doseganje vrhunskih rezultatov. V ta namen organizirajo občinska osnovnošolska športna tekmovanja v različnih športnih panogah ter različne rekreativne športne prireditve.
 
Namen zveze je zastopanje interesov in povezovanje športnih društev, članic Zveze z namenom doprinosa k brezmejnemu razvoju. So povezovalec med različnimi akterji družbe in s spodbujanjem sodelovanja na področju športa skrbijo za kakovost, razvoj in prepoznavnost tudi izven občinskih meja. 
 
Kontaktni podatki:

Športna zveza Krško
Cesta krških žrtev 131
8270 Krško
 
Kontaktna oseba: Maja Lapuh
Telefon: 031 814 920
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
 
 
 
     
 
   
 
 
 
 
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice