Naša Facebook stran

 

Pred 22. leti se je skupina mladih zbrala z namenom, da bi okolici dokazala, da jim ni vseeno, kaj domače okolje nudi njim in njihovim sovrstnikom. V Brežice so hoteli vnesti nekaj novega dogajanja, nekaj, kar bi mlade povezalo in spodbudilo njihove raznovrstne sposobnosti.


Kot rezultat teh teženj, so nastali mnogi projekti, tako domači kot tudi mednarodni, ki postajajo tradicija. Društvo organizira projekte na področju športa, kulture, sociale, izobraževanja in organizira številne koncerte.


Namen najodmevnejšega projekta DŠB Unplugged – poletni koncerti je spodbuditi mlade ustvarjalce k ustvarjalnemu izražanju, razvijanju njihovih glasbenih potencialov in aktivnemu preživljanju prostega časa. Poleg Poletnih koncertov Društvo študentov Brežice organizira še BOK! Fest, Fazanc, DŠB Fest, DŠB smučanje, DŠB teniški turnir začetnikov, nočni turnir v košarki, DŠB Božiček, potopisna predavanja, krvodajalsko akcijo in še številne druge dogodke.


Društvo študentov Brežice je ustvarjeno od mladih za mlade, ki se trudi okrepiti svojo glavno nalogo, poskrbeti za čim bolj pestro, a hkrati čim cenejše preživljanje prostega časa v občini Brežice.

 

Društvo študentov Brežice deluje na področju mladine, izobraževanja, usposabljanja, športa in rekreacije.

 

Kontaktni podatki: 

 

Društvo študentov Brežice
Pod obzidjem 1
8250 Brežice
 
Kontaktna oseba: Črt Pavlin
Telefon:07 49 64 342
            031 419 606
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
 
 
     
 
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice