Naša Facebook stran

Športno društvo Skopice deluje že 30 let in organizira različne aktivnosti za vse generacije. Njihove najbolj znane prireditve so tradicionalni turnirji v kartanju in namiznem tenisu, vsakoletno tradicionalno Prvomajanje s športnimi igrami in turnirji v nogometu.


Organizirajo razne aktivnosti za najmlajše, od otroških delavnic do nogometnih treningov, v zimskem času pa organizirajo zimske rekreacije za svoje člane v športnih dvoranah v občini in v domu krajanov na Skopicah. Za člane društva je organizirana tudi skupinska rekreacija v obliki nogometa, plesa in odbojke. V društvenih prostorih potekajo razne aktivnosti od ročnega nogometa, igranja kart, pikada, tedensko pa organizirajo družabne večere za vse vaščane in simpatizerje društva.


Sodelujejo s sosednimi športnimi in turističnimi društvi in skupaj izvajajo različne projekte. V društvu so zelo ponosni na svoje prostovoljce in mlado ekipo upravnega odbora, ki skupaj delujejo za isti cilj, da za vaščane in druge simpatizerje društva organizirajo dogodke, ki razbijejo običajen vsakdan. V največji ponos si štejejo, da je društvo gradi mlada nadobudna ekipa, v podpori starejših članov, vsi pa so prostovoljci v pravem pomenu besede in skrbijo za pestro preživljanje prostega časa svojih članov, vaščanov in drugih obiskovalcev dogodkov.

 

Društvo je prejemnik Velike oktobrske nagrade Občine Brežice za leto 2015.

 

Športno društvo Skopice deluje na področju športa in rekreacije, turizma, turističnega razvoja, mladine, humanitarne dejavnosti, kulture, umetnosti, tretjega življenjskega obdobja, medgeneracijskega sodelovanja in prostovoljstva.

 

Kontaktni podatki:

 

Športno društvo Skopice

Gorenje Skopice 1

8262 Krška vas

 

Kontaktna oseba: Davor Kalin, predsednik

Telefon: 030 346 126

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran društva

 

Facebook stran društva 

 

       

 

 

     

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice