Naša Facebook stran

 

Zavod EMMA, center za pomoč žrtvam nasilja je nevladna, neprofitna organizacija, ki nudi strokovno in brezplačno pomoč otrokom, mladostnikom, mladostnicam in ženskam žrtvam nasilja ter povzročiteljem nasilja.

 

Zavod nudi individualno, skupinsko in telefonsko obliko pomoči. Organizacijska enota zavoda EMMA v Krškem deluje 10 let. Zavod EMMA izvaja skupinske in individualne programe pomoči.
Izvajajo telefonsko svetovanje, svetovalna pomoč preko elektronske pošte, individualno svetovanje osebam z izkušnjo nasilja, skupina za samopomoč za dekleta, ženske z izkušnjo nasilja,
socialno zagovorništvo za osebe z izkušnjo nasilja, spremstvo žrtev nasilja na institucije. Vsa pomoč, ki jo nudijo je popolnoma anonimna in brezplačna. Zavod EMMA dvakrat letno usposablja prostovoljce za delo na področju z žrtvami nasilja.

 

Zavod izvaja in sodeluje v različnih projektih kot so namesto klofute podari rožo, posvetovalnica ljubosumje ni ljubezen, usposabljanje prostovoljcev za delo z žrtvami nasilja, delavnice z naslovom Nasilje! Kaj lahko storim?, poletni tabor za ženske in otroke žrtve nasilja in druge.

 

Zavod Emma, Center za pomoč žrtvam nasilja, ima sedež v Ljubljani od leta 2000, v Krškem pa so odprli enoto leta 2007.
Njihov program je verificiran s strani Socialne zbornice, deluje kot javna služba in ga prav tako sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

 

Zavod EMMA deluje na področju preprečevanja nasilja v družini, izobraževanja in usposabljanja, socialne dejavnosti, socialnega varstva, človekovih pravic, mladine, enakosti in enakopravnosti spolov, prostovoljstva, mednarodnega sodelovanja in povezovanja.

 

Kontaktni podatki:

 

 

Telefon: 07 49 06 510, 069 625 710

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran zavoda

 

Facebook stran zavoda

 

       

 

 

     

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice