Naša Facebook stran

V okviru projekta Organizational Development of Youth Organizations  CNVOS skupaj s partnerji iz Romunije in Belgije, pripravlja mednarodni trening za trenerje, na katerem bodo udeleženci preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskem razvoju mladinskih organizacij, s posebnim poudarkom na organizacijah, ki delajo z mladimi z manj priložnostmi.


CNVOS vabi 5 mladih trenerjev, da se jim pridružijo med 19. in 24. 9. 2017, na 5-dnevnem treningu v Bruslju.
Potni stroški, namestitev in prehrana so vsem udeležencem v celoti kriti s sredstvi projekta. Obveznost vsakega udeleženca je aktivna participacija na celotnem treningu ter aktivna prisotnost na pilotni izvedbi ene delavnice v Sloveniji. Slednje bodo predvidoma potekale oktobra.


Vse zainteresirane vabijo, da izpolnijo prijavo ter jo pošljejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 3. 9. 2017. Udeleženci bodo izbrani na podlagi navedenih razlogov za udeležbo. Obvestila o izboru bodo poslana do 5. 9. 2017.


Več informacij: Veronika Vodlan, tel: 01 542 14 22 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

(Vir: CNVOS)

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice