Naša Facebook stran
Potekel

Kot že vrsto let zapored tudi letos zbirajo šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkih družin v občini Brežice. Potrebščine bodo zbirali do 20. avgusta 2022 in jih nato predali CSD Brežice, da jih razdeli otrokom pred novim šolskim letom. V Zasebni zobni ordinaciji Nikolić - Poglajen (Ulica Stanka Škalerja 29, Brežice), lahko pustite vse, kar mislite, da bodo šolarke in šolarji potrebovali (nekaj namigov: zvezki, različna pisala, barvice, svinčniki, radirke, peresnice, ravnila, šestila, peresnice, torbe, lepila, škarje, likovni pribor...). Kot pravijo na CSD, pride prav vsaka stvar, zato ne zbiramo ciljano, če pa določene stvari začne še posebej primanjkovati, pa jih kupijo z zbranimi finančnimi donacijami v dogovoru s CSD.

Tisti, ki potrebščin ne morete dostaviti v Brežice, pa bi radi pomagali, jih lahko po pošti pošljete na zgornji naslov ali pa nakažete poljuben znesek na naš TRR Ustanove Državljani sveta (podatki spodaj), oni pa bodo v vašem imenu kupili stvari za otroke.

Vljudno prosijo, naj bodo donacije takšne, kot bi jih želeli dati svojim otrokom - nove ali tako dobro ohranjene, da ni mogoče opaziti, da so bile že uporabljene. Vse neprimerne donacije bodo morali žal zavrniti, saj menijo, da si vsi otroci zaslužijo dobre in nove potrebščine, ki jih bodo spremljale skozi prihajajoče šolsko leto in morda še dlje.

Naj bo šolanje prijetno za vse!

 

Ustanova Državljani sveta, Ulica Stanka Škalerja 29, 8250 Brežice,

TRR SI56 2900 0005 2601 308

namen: ŠOLSKE POTREBŠČINE

 

Vir: https://www.facebook.com/drzavljanisveta

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice