Naša Facebook stran
Potekel

LAS Posavje  vabi 10. maja 2022 ob 10. uri na spletni dogodek LEADER za MLADE, ki bo potekal v sklopu evropskega leta mladih.

 

Na dogodku bodo predstavljeni projekti za mlade iz pristopa LEADER in povabilo mladinskim organizacijam k vključitvi v pripravo novih strategij lokalnega razvoja, ki jih organizira Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (CLLD Slovenija).

 

Dogodek je namenjen mladim na podeželju - društvom mladih, mladinskim organizacijam - ki željo prispevati k razvoju lokalnega območja, se povezovati z drugimi deležniki ter za svoje ideje iščejo vire financiranja.

 

Za udeležence so organizatorji pripravili:
- predstavitev pristopa LEADER.
- Predstavitev dobrih praks vključevanja mladih v lokalne akcijske skupe in izvedenih projektov za mlade.
- Predstavitev možnost vključevanja mladih v lokalne akcijske skupine ter v pripravo strategij lokalnega razvoja za programsko obdobje do 2027 - možnosti vključevanja mladih v projekte LEADER.
- Odgovore na vprašanja v zvezi s pristopom LEADER.

Podrobnejše informacije so objavljene na strani dogodka. Na dogodek se lahko prijavite na: https://mkgp.1ka.si/LEADERzamlade. Vsem prijavljenim bo poslana povezava in opomnik. Prijava ni pogoj za udeležbo - povezava bo objavljena tudi na sami strani dogodka.

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice