Naša Facebook stran
Potekel

Na usposabljanju se boste seznanili s pravilno pripravo in oddajo letnega poročila za nevladne organizacije za leto 2021. Namenjeno je tajnikom in blagajnikom nevladnih organizacij oziroma osebam odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih in drugih nevladnih organizacijah.

 

Program usposabljanja:
• opredelitev zakonskih podlag;
• načini vodenja poslovnih knjig;
• opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva;
• priprava obrazcev letnega poročila in obračuna davka od dohodkov pravnih oseb
• oddaja letnega poročila in davčnega obračuna.


Termin:
Četrtek, 10.2.2022, od 17.00 do 18.30


Izvajalka:
Usposabljanje bo izvedla Tjaša Bajc iz Regionalnega centra NVO, ki je del Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO. Je diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na Regionalnem centru NVO izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.


Prijava:
Usposabljane je brezplačno za predstavnike nevladnih organizacij (po enega iz posamezne organizacije) in bo potekalo preko spleta. Prijave so obvezne in jih sprejemamo na tej povezavi do zasedenosti mest oz. najkasneje do 8. 2. 2022. Povezavo preko katere boste dostopali do dogodka na spletu boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov dan pred dogodkom.

 

Brezplačno spletno usposabljanje organiziramo v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalno stičišče Zavod Dobra družba nudi podporno okolje nevladnim v Posavju, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice