Naša Facebook stran
Potekel

Javni razpis za sofinanciranje urejanja športnih objektov na podeželju v letu 2018

 

Občina Brežice je 21.5.2018 na svoji spletni strani objavila Javni razpis za sofinanciranje urejanja športnih objektov na podeželju v letu 2018.

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje urejanja športnih objektov na podeželju, ki so namenjeni krepitvi rekreativne dejavnosti občanov. Kot podeželje se šteje območje vseh krajevnih skupnosti v občini Brežice, razen KS Brežice.

Sredstva se namenjajo izključno za urejanje večnamenskih športnih objektov, ki so dostopni vsem občanom in v katerih se prednostno izvajajo športni programi namenjeni otrokom in mladini. Sofinancira se urejanje športnih objektov na katerih je možno izvajati več različnih športov.

 

Predmet sofinanciranja javnega razpisa je urejanje športnih objektov: ki so v lasti Občine Brežice in z njimi upravljajo športna društva ali krajevne skupnosti, razen športnih objektov, ki jih uporabljajo za izvajanje svoje dejavnosti šole in vrtci, ki so v lasti športnih društev in njihov zvez, širšega pomena za izvajanje športno-rekreativne dejavnosti občanov (planinske poti, kolesarske steze, tekaške steze, vodne proge…) in so v upravljanju oz. jih urejajo društva ali krajevne skupnosti.

 

Upravičeni prijavitelji: krajevne skupnosti občine Brežice (razen KS Brežice) ali društva. Če se na razpis prijavlja društvo, mora pridobiti izjavo o skupnem interesu za izvedbo ureditve pristojne Krajevne skupnosti, kjer se športni objekt nahaja. 

 

Sredstva na voljo: okvirna vrednost: 4.000,00 €

 

Rok prijave: 29.6.2018

 

Stran razpisa: razpis

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice