Naša Facebook stran
Potekel

Javni razpis za sofinanciranje razvojno izobraževalnih programov v letu 2020

 

Predmet razpisa: 

  • Študijska praksa: pokrivanje stroškov, ki nastanejo z zagotavljanjem izvajanja obvezne študijske prakse (stroški nadomestila za malico in nagrad) za dijake in študente s stalnim bivališčem v občini Brežice pri organizacijah s sedežem v občini Brežice.
  • Mednarodna tekmovanja: sofinanciranje udeležbe učencev in dijakov iz občine Brežice na mednarodnih tekmovanjih iz znanja in kulture, za katera ne pridobijo sredstev iz drugih virov (Mednarodna tekmovanja).
  • Mednarodna mobilnost: sofinanciranje projektov mednarodne mobilnosti se nameni za izmenjave pobratenih šol in se krijejo stroški mobilnosti (prevoz, nočitev) in predstavljajo dodatno aktivnost šole 
  • Novi projekti: sofinanciranje novih projektov, ki predstavljajo nadgradnjo izobraževalnih programov občank in občanov, a za tovrstne projekte ni drugih virov sofinanciranja. V tem primeru mora biti projekt zastavljen tako, da prispeva k večji promociji občine kot tudi v okolje občine prenaša nova znanja in izkušnje. Projekt se lahko prijavi le enkrat in mora predstavljati noviteto v prostoru ter dosegati zahtevane cilje razpisa.

Okvirna vrednost poziva za leto 2020 je 25.000,00 EUR.

 

Upravičeni prijavitelji: nevladne organizacije

 

Rok za oddajo: do porabe sredstev oziroma najkasneje do 30.10.2020 (več odpiranj)

 

Stran razpisa: razpis

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice