Naša Facebook stran
Potekel

EU projekt, moj projekt 2019

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, si prizadevata čim bolj aktivno predstavljati rezultate in koristi Slovenije zaradi evropske kohezijske politike, in osveščati o možnostih v tem okviru. Zato vas vabijo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite pod okriljem kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019.

 

Prihodnje leto kampanjo načrtujejo v tednu od 11. do 18. maja 2019, in sicer že peto leto zapored.

Ker sami najbolje poznate vaš projekt in lokalno okolje, v katerem delujete, lahko organizirate svoj dogodek, ki ga tudi finančno podprete. Lahko je namenjen splošni javnosti, lahko pa samo določeni ciljni skupini, če je to smiselno glede na naravo projekta. Tudi v preteklih kampanjah so se zelo raznoliki projekti predstavljali na zelo različne načine.

 

V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bodo vaše interaktivne in zanimive dogodke, ki jih boste organizirali v okviru kampanje v predlaganem tednu, izdatno promocijsko podprli. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne (nacionalna ali komercialna televizija; nacionalni radio, spletni in tiskani mediji) kot lokalne (lokalni radii in televizije, lokalni časopisi) medije. Če bo mogoče, bodo z vsakim organizatorjem sestavili t. i. »promocijski paket«, ki bo prilagojen naravi projekta in dogodka ter komunikacijskim kanalom, ki so na voljo na območju izvajanja projekta/dogodka. Prav tako bodo v dogovoru z vami poskrbeli za vizualno podobo dogodka (npr. plakati itd.) in morebitni promocijski material na dogodku.

 

Če torej želite, da postane tudi vaš projekt del uspešne kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, mora biti sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada. V kolikor bi se zgodilo, da bi prispeli predlogi oz. želje presegali finančne zmožnosti, bodo dali prednost projektom, ki se v okviru kampanje še niso predstavili.

 

Za sodelovanje v kampanji izpolnite obrazec do 30.11.2018 na spletni strani www.eu-skladi.si, ki je dostopen na povezavi: http://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2019.

 

Za vse dodatne informacije v Službi za odnose z javnostmi in promocijo: Nataša Kogej, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 01/400 3662.

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice