Naša Facebook stran
Potekel

Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu – mladi« 2017/2018 

 

Zavod RS za zaposlovanje je objavil Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu – mladi« 2017/2018.Predmet javnega povabila je zbiranje ponudb za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu – mladi« 2017/2018.


Program omogoča delodajalcem, da brezposelne spoznajo v konkretni delovni situaciji in jih usposobijo za predvideno delovno mesto, v skladu s programom usposabljanja, ki ga delodajalci predlagajo v ponudbi na javno povabilo.

Usposabljanje na delovnem mestu traja dva ali tri mesece. Vanj se lahko vključijo mlajši od 30 let, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni v evidenci brezposelnih. Trimesečno usposabljanje je namenjeno le mladim iskalcem prve zaposlitve.


Upravičeni prijavitelji: pravne ali fizične osebe, vpisane v Poslovni register Slovenije in izpolnjujejo še vse druge pogoje za prijavo, opredeljene v javnem povabilu

 

Rok prijave: povabilo je odprto do objave obvestila o razdelitvi razpoložljivih sredstev, najdlje do 30. 11. 2018

 

Stran javnega povabila: povabilo

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice