Naša Facebook stran
Potekel

Razpis EU za sofinanciranje projektov za leto 2021: Programi in inovacija infrastrukture množičnega športa

 

EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno in kulturo je objavila javni razpis za sofinanciranje programov in inovacij infrastrukture množičnega športa za leto 2021.

 

Splošni cilj tega ukrepa je športnim organizacijam omogočiti, da razvijejo in spodbujajo nove oblike ukvarjanja s športom in telesne dejavnosti s prilagoditvijo infrastrukture in/ali ponudbe športnih dejavnosti/programov.

To zajema razvoj novih oblik športnih in telesnih dejavnosti, komuniciranje o teh dejavnostih in njihovih koristih ter razvoj majhnih, rekreacijskih športnih objektov.

Od prijaviteljev se pričakuje, da predlagajo ukrepe za spodbujanje novih oblik ukvarjanja s športom, na primer z vključitvijo naslednjih elementov (seznam ni izčrpen):

  • prilagoditev obstoječe infrastrukture,
  • organizacija novih oblik telesne dejavnosti,
  • inovativni pristop k programom vadbe,
  • medgeneracijske dejavnosti,
  • uporaba digitalnih tehnologij.

Upravičeni prijavitelji: javne ali zasebne organizacije (športna združenja, organizacije in klubi) s pravno osebnostjo, ki so večinoma dejavne na področju športa ter redno organizirajo športne dejavnosti, imajo njihove aktivnosti evropsko dimenzijo ali evropski vpliv

 

Rok za prijavo: 16.6.2021

 

Stran razpisa: razpis

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice