Naša Facebook stran
Potekel

Razpis za pridobitev akreditacije Erasmus na področjih izobraževanja odraslih, poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter šolskega izobraževanja

 

Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo je objavil razpis za pridobitev akreditacije Erasmus na področjih izobraževanja odraslih, poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter šolskega izobraževanja. Akreditacije Erasmus so orodje, namenjeno organizacijam za izobraževanje in usposabljanje, ki želijo vzpostaviti čezmejne izmenjave in sodelovanje.

 

Organizacijam z akreditacijo Erasmus bo omogočen poenostavljen dostop do možnosti financiranja v okviru ključnega ukrepa 1 prihodnjega programa (2021–2027). Pogoji za dostop akreditiranih organizacij do financiranja bodo določeni v letnih razpisih za zbiranje predlogov, ki jih objavi Evropska komisija.

 

Podelitev akreditacije Erasmus potrjuje, da je prijavitelj pripravil načrt za izvedbo visokokakovostnih aktivnosti mobilnosti in za uporabo teh aktivnosti za izboljšanje svoje ponudbe izobraževanja in usposabljanja. Ta načrt se imenuje načrt Erasmus in je ključni del prijave za akreditacijo Erasmus.

 

Upravičeni prijavitelji: javni ali zasebni subjekt s področja izobraževanja, usposabljanja, mladine in množičnega športa 

 

Rok za oddajo: 29.10.2020

 

Stran razpisa: razpis

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice